NORDVESTFALSTER PASTORAT

Velkommen til Nordvestfalster pastorat og sogn. Et pastorat, der omkranses af Guldborgsund i vest og Storstrømmen i nord og med 2 broer, som bindeled til de nærliggende øer. 1 sogn med 6 kirker. 6 fantastiske kirker med hver sit særpræg. Klik her og læs mere om vore spændende kirker.

6 kirker – vidt forskellige – herlige steder at besøge som kirkegænger eller turist. smiley

Hvis man ønsker kirkebil til vore gudstjenester eller arrangementer og bor i Nordvestfalster pastorat, så kan man ringe til Bjarnes taxi på tlf. 54 43 55 24 dagen i forvejen, helst inden kl. 10.

AKTUELT FRA PRÆSTERNE

Babysalmesang starter op igen den 20. marts. Hvor? Og hvordan tilmelder du dig? Læs mere i folderen 

 

Stadager kirke er midlertidig lukket for gudstjenester indtil den 1. april.

Se venligst under fanen "Gudstjenester"

Hvad begravelseshandlinger angår, bedes man henvende sig til sognepræsterne Eva Heyn eller Dorte Hedegaard.

 

Vigtigt! Send aldrig personfølsomme oplysninger via en almindelig mailforbindelse. Det kan for eksempel være oplysninger i forbindelse med dåb, konfirmation eller dit medlemskab i folkekirken.  

Hvis du vil sende en mail med personfølsomme oplysninger til præsterne, så brug "send sikker mail til ..." under kontakt.

FAMILIEGUDSTJENESTE I VÅLSE KIRKE

Minikonfirmander 2022 i Vålse kirke

Palmesøndag den 24. marts kl. 14 holder vi afslutning for årets minikonfirmander i form af en sjov og hyggelig familiegudstjeneste i Vålse kirke.

Efter gudstjenesten inviteres til sodavand, kaffe og lagkage i konfirmandstuen.

SKÆRTORSDAGSGUDSTJENESTE OG FÆLLESSPISNING

Skærtorsdag holdt Jesus den første nadver hvor han for første gang giver sine disciple brødet og vinen og fortæller dem, at nu er de en del af en ny pagt. For vinen er hans blod og brødet er hans krop. Siden da har vi fejret nadveren.

Dette markerer vi igen i år i Vålse kirke den 28. marts kl. 17.00, hvor vi lukker altertavlen for at markere, at nu går vi imod Langfredag. Efter gudstjenesten er alle velkomne til den traditionelle spise ”skidne æg ” over i sognehuset. Tilmelding er ikke nødvendig.

 

 

 


Kontakt os

  • Nordvestfalster Pastorat
  • Find adresser, tlf.numre og mailadresser i menuen under Kontakt

 

Sociale links