NORDVESTFALSTER PASTORAT

Velkommen til Nordvestfalster pastorat og sogn. Et pastorat, der omkranses af Guldborgsund i vest og Storstrømmen i nord og med 2 broer, som bindeled til de nærliggende øer. 1 sogn med 6 kirker. 6 fantastiske kirker med hver sit særpræg. Klik her og læs mere om vore spændende kirker.

6 kirker – vidt forskellige – herlige steder at besøge som kirkegænger eller turist. smiley

Hvis man ønsker kirkebil til vore gudstjenester eller arrangementer og bor i Nordvestfalster pastorat, så kan man ringe til Bjarnes taxi på tlf. 54 43 55 24 dagen i forvejen, helst inden kl. 10.

AKTUELT FRA PRÆSTERNE

Vigtigt. Send aldrig personfølsomme oplysninger via en almindelig mailforbindelse. Det kan for eksempel være oplysninger i forbindelse med dåb, konfirmation eller dit medlemskab i folkekirken.  

Hvis du vil sende en mail med personfølsomme oplysninger til præsterne, så brug "send sikker mail til ..." under kontakt.

 

Information vedrørende kørsel

Guldborgsundbusserne henter konfirmanderne efter skoletid mandag og tirsdag og henter ved de respektive skoler. Man sørger selv for hjemtransport.

Undervisningen foregår mandage og tirsdage og vi bytter undervejs (Download skema med "undervisningsplan")Undervisningen er altid lige efter skoletid til 16.15, hvis man har sent fri og til 15.30 hvis man har tidligt fri.

Løbende information på vores hjemmeside eller ring 29 47 59 12

JULEHJÆLP FRA MENIGHEDSPLEJEN

Julehjælp fra Menighedsplejen i Nordvestfalster

Kniber det med at få økonomien til at hænge sammen i julen eller kender du nogen, hvor det gør? Menighedsplejen i Nordvestfalster uddeler hvert år fine julekurve med rigtig mange gode sager og madvarer til jeres juleaften og måske skal du modtage en næste gang?

Send din ansøgning med dit navn, adresse og begrundelse til menighedsplejen@nvfp.dk eller læg den i postkassen på Egensevej 3, Vålse senest søndag den 3. december. Det er et krav at du er bosiddende i Nordvestfalster pastorat. Ansøgningen behandles naturligvis i fuld fortrolighed og med tavshedspligt.

1. SØNDAG I ADVENT MED GLØGG OG ÆBLESKIVER

Søndag den 3. december tænder vi det første lys i adventskransen og byder julemåneden velkommen. Efter gudstjenesten, som er kl. 14.00 er menighedsrådet vært ved gløgg og æbleskiver i den gamle graverbolig.

JULEKONCERT MED SAVOY

Tirsdag den 5. december kl. 19 er der julekoncert i Nørre Vedby kirke

Den traditionelle familie-julekoncert bliver i år ved de to søstre Iben og Dea Romme samt trioen Savoy.

Vi skal høre både de traditionelle og nyere julemelodier og sange. Der bliver også lejlighed til at synge et par fælles julesange.

I pausen serveres gløgg og æbleskiver.


Kontakt os

  • Nordvestfalster Pastorat
  • Find adresser, tlf.numre og mailadresser i menuen under Kontakt

 

Sociale links